Lange blessuretijd nekt de volle winst voor Benschop VR1

Datum

25 oktober 2014 17:00

Accommodatie

Onbekend

De tijd was laat, was al bijna een avondwedstrijd, maar werd nog 20minuten later door uitlopen van de voorgaande wedstrijd. Benschop liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. Over en weer werden de eerste helft kansen gecreeërd, maar gelegenheidskeepster Danique hield haar doel schoon. Helaas konden de aanvallers de kansen ook niet omzetten in doelpunten waardoor we met een 0-0 gingen rusten.
Stans, inmiddels gearriveerd en warmgedraaid nam de vertrouwde positie in het doel over van Danique. Daniqie kwam voor Kim voorin te lopen, die een forse tik te verwerken kreeg.
Benschop werkte hard en dit werd beloond inde 55e minuut. Danique zag Gwen wegsprinten en bediende haar op maat 0-1! Hierna wilde benschop de voorsprong uitbreiden en zorgde voor een verse aanvallende kracht. Noelle nam de plaats in van Gwen, die een prima wedstrijd speelde.
In de 63e minuut werd dit beloond en belandde een corner van Corina via de handen van de keepster in het doel 0-2! Eva L mocht invallen voor Eva K, waardor Daisy doorschoof naar het middenveld. Sporting probeerde nog om de wedstrijd te redden en dit werd helaas voor Benschop beloond 1-2. Een spannende slotfase als gevolg. Frida en Lisa wisselde van plaats, laatstgenoemde was moegestreden,  zodat we achterin nog sterk stonden en vol verdedigen konden. Hleaas liet de scheidsrechter lang doorspelen en was het regelmatig pompen of verzuipen in de Benschopse verdediging. De lange blessuretijd, volgens de scheids maar 4 minuten, van 8min werd de overwinning voor de Blauwwitten fataal. Een schot van één van de sporting speelsters belandde achter Stans en kregen Frida en Corina ook nog een gele prent voor protesteren. Niet lang hierna blies de scheidsrechter af en werden de punten gedeeld, maar volede voor Benschop toch als een verlies aangezien de winst zo binnen handbereik was. Snel vergeten en voortborduren op een goede tweede helft want a.s. zaterdag speleden de dames de thuiswedstrijd tegen Elinkwijk om 14:30u.