Verslagen

Onderstaande verslagen zijn gesorteerd op datum en tijd van de wedstrijd. Door op 'Zoek in verslagen' te klikken kunt u zoeken op de wedstrijdverslagen per maand.

Daarnaast staan alle verslagen ook onder de team pagina's (per team gesorteerd).

Futloos Benschop loopt play offs mis tegen Elinkwijk

Benschop 1 - Elinkwijk 1

Elinkwijk wint in Benschop met 7-0  en kan zich kampioen noemen van de 3e klas D. Benschop kwam in de 48e minuut op een 0-3 achterstand en voor Benschop was de wedstrijd gelopen. Het was daarna scheidsrechter Yassir Boudazdaz die de rest deed voor Elinkwijk. De toenemende voorsprong van VVIJ tegen Nita bracht paniek bij de Elinkwijkers, maar Boudazdaz begon met kaarten te strooien voor bijna... meer ยป

• 25 mei 14:30