Verslagen

Onderstaande verslagen zijn gesorteerd op datum en tijd van de wedstrijd. Door op 'Zoek in verslagen' te klikken kunt u zoeken op de wedstrijdverslagen per maand.

Daarnaast staan alle verslagen ook onder de team pagina's (per team gesorteerd).

Benschop wint van 2e klasser Houten

Benschop 1 - Houten 1

Benschop heeft een oefenwedstrijd gespeeld tegen Houten. Een prima mogelijkheid om alle selectiespelers aan het werk te zien. Het leverde een leuke wedstrijd op met een prima resultaat , Na een zeer snelle achterstand was het de snelle Dion van Vliet die twee maal toesloeg. Benschop is zaterdag vrij en de zaterdag daarna staat de thuiswedstrijd tegeb SCH uit Harmelen om 14,45  op het Benschop... meer ยป

• 13 februari 20:00