Informatie - VV Benschop

Informatie

Informatie

Stichting Business Club "V.V. Benschop" is de businessclub van voetbalvereniging Benschop. De Stichting is opgericht door Erik van Wijk, Berry van den IJssel en Bert Terberg, Na 14 jaar droegen ze in 2022 het bestuur over.

Het doel van deze stichting is tweeledig.

Netwerken
Als Businessclub willen wij de leden op een plezierige manier met elkaar in contact brengen. Voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de thuiswedstrijden van Benschop 1 worden de leden exclusief met een hapje en een drankje in onze sfeervolle businessruimte van Benschop ontvangen. U kunt hier op een rustige manier nog even over de wedstrijd napraten en natuurlijk netwerken. Verder zal er ieder jaar een speciale activiteit worden georganiseerd, waarbij de leden elkaar op informele wijze ontmoeten om nader kennis te maken met elkaar. 

Inkomsten voor onze club
Daarbaast willen we inkomsten genereren ten behoeve van de voetbalvereniging Benschop om VV Benschop sportief op hoger niveau te krijgen. Er word veel gedaan voor de A-selectie, jeugd, vrijwilligers en de senioren teams.

Waar hebben we in bijna 15 jaar aan bijgedragen voor de club
- Jaarlijkse sponsoring van het jeugdweekend 50% van de accomodatie
- Moderniseren van de geluidsinstallatie binnen en buiten het sportpark
- Keepershandschoenen voor alle keepers
- Dummy trainingsmuur voor vrije trappen training
- Zaalhuur van het Oliebollentoernooi  gesponsord voor de jeugd
- Dug-outs hoofdveld
- Trivision bord aan lange zijde hoofdveld.
- Trainingskamp heren 1, 2 en dames
- Busvervoer van de selectie
- Uitjes voor de vrijwilligers van diverse commissies zoals  AK`79 en de feestcommisie 

Om lid te worden betaalt u per seizoen: € 500,-- (excl BTW). Aarzel niet en wordt lid, wie weet maakt u kennis met ondernemers die wat voor u kunnen betekenen. De Businessclub is groeiende en wij hopen net als het bestuur van VV Benschop dat dit de komende jaren door blijft zetten en dat dit natuurlijk niet ten koste gaat van sponsors die al jaren lang bord- en of kleding sponsors zijn en dat dit de komende jaren ook blijft groeien. Samen zijn we 1 team en hopen allemaal VV Benschop op deze manier naar een hoger niveau te krijgen, van pupillen tot en met de senioren , van vrijwilligers tot betere faciliteiten.

Thanks Ilona en Amanda
Hierbij nog een speciaal bedanktwoordje  aan Ilona de Bruijn en Amanda van der Geer voor hun inzet in de bestuursruimte. Zij zorgen evoor dat onze leden niets tekort komen bij een bezoek. 

September 2022

Bestuur Businessclub:


Alex de Graaf
Niek de Bruijn
Anja Klever

Modern_Social_Media_Management_Personal_Brand_Business_Email_Header-3.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!