Informatie

Stichting Business Club "v.v. Benschop" is de businessclub van voetbalvereniging Benschop. Het doel van deze stichting is tweeledig.

Ten eerste wil men de leden op een plezierige manier met elkaar in contact brengen. Voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de wedstrijden van Benschop 1 worden de leden exclusief met een hapje en een drankje in onze sfeervolle business ruimte van Benschop ontvangen. U kunt hier op een rustige manier nog even over de wedstrijd napraten en natuurlijk netwerken. Verder zal er ieder jaar een speciale activiteit worden georganiseerd, waarbij de leden elkaar op informele wijze ontmoeten om nader kennis te maken met elkaar.

Ten tweede willen we inkomsten genereren ten behoeve van de voetbalvereniging Benschop om vv Benschop sportief op hoger niveau te krijgen. Er word veel voor de jeugd gedaan, voor vrijwilligers van de vereniging en de senioren.

Activiteiten die tot nu toe gedaan zijn door de business club:

- VIP toegangskaarten voor onze leden voor de wedstrijd tegen FC Utrecht
- Sponsoring van het jeugdweekend 50% van de accomodatie
- Moderniseren van de geluidsinstallatie binnen en buiten het sportpark
- Keepershandschoenen voor alle keepers
- Dummy trainingsmuur voor vrije trappen training
- Oliebollentoernooi zaalhuur gesponsord voor de jeugd
- Winteravond voor de leden bij Zeevliet in Februari
- Oliebollen zaalvoetbal jeugdtoernooi
- Dug-outs hoofdveld
- Trivision bord aan lange zijde hoofdveld.
- Trainingskamp selectie
- Handschoenen keepers
- Karten business leden
- Jeugdweekend voor 50% gesponsord
- AK`79 en de feestcommisie avond uit
- Afsluiting seizoen Businessclub in Loosdrecht met solextour, eten en boottocht

Om lid te worden betaalt u per seizoen: € 500,-- (excl BTW). Aarzel niet en wordt lid, wie weet maakt u kennis met ondernemers die wat voor u kunnen betekenen. De businessclub is groeiende en wij hopen net als het bestuur van VV Benschop dat dit de komende jaren door blijft zetten en dat dit natuurlijk niet ten koste gaat van sponsors die al jaren lang bord- en of kleding sponsors zijn en dat dit de komende jaren ook blijft groeien. Samen zijn we 1 team en hopen allemaal VV Benschop op deze manier naar een hoger niveau te krijgen, van pupillen tot en met de senioren , van vrijwilligers tot betere faciliteiten.

Als laatste wil de businessclub hierbij nog een bedanktwoordje doen aan Ilona de Bruin en Bo van Wijk voor hun inzet in de bestuursruimte voor de business leden van afgelopen seizoen.

Bestuur Businessclub:

Bert Terberg