Activiteiten commissie AK`79

Ak’79 en feestcommissie

De activiteitencommissie organiseert gedurende het seizoen diverse activiteiten voor alle jeugdteams van de vereniging. Daarbij zijn de jaarlijks terugkerende evenementen als het zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie, het paaseieren zoeken en het bezoek van Sinterklaas aan de kantine en als afsluiting van het seizoen gaan we ieder jaar op jeugdweekend.

Daarnaast wordt er ook voor elk team een activiteit georganiseerd gedurende het seizoen. Voorbeelden van activiteiten kunnen zijn:

* Griezeltocht in het bosplan

* Fifa toernooi

* Beachsoccer

Aan het einde van het seizoen gaan we traditiegetrouw met een grote groep op jeugdweekend. Voor dit weekend zet AK’79 voor pupillen en junioren een mooi en gevarieerd programma in elkaar. De jeugdleden worden in teams verdeeld en gaan onder begeleiding van de trainers en leiders de strijd met elkaar aan. Dit jaar gaan we het jeugdweekend in een ander jasje steken in verband met het 50 jarig bestaan van vvB!

De planning van onze activiteiten:

Wanneer /wat wie

18 Januari J013 & M013

8 maart J017 1 & 2

5 april J019

20 april paaseieren zoeken J08/9

17 Mei fifatoernooi Vanaf Jo13 tot Jo19

21,22,23 juni jeugdweekend voor alle jeugdleden

De activiteiten commissie bestaat uit de volgende personen:

Gerco van Amerongen

Patrick Maton

Stef Elings

Nick Vogel

Noelle van de Berg

Claudia Bijvoet

Melissa Broekhuizen

Kristy Langerak

Yara van Dommelen

Ook beschikt de club over een feestcommissie.

De commissie bestaat uit 6 enthousiaste leden.

De feestcommissie organiseert gedurende het jaar een aantal themafeesten , een busreis naar een van Nederlandse grootste discotheken en een knallend oud en nieuw feest.

Van lederhose tot junglebook, de feestcommissie houd van aanpakken en is creatief.

De feesten zijn populair onder de leden en supporters van de club.

Mede door de inkomsten van deze feesten kan de AK’79 haar activiteiten bekostigen.

Er liggen alweer een leuk aantal nieuwe ideeen op de plank, voor seizoen 2018/2019 hoeven we ons dan ook niet druk te maken over gebrek aan leuke feesten.

De feestcommissie word gerund door :

* Floortje Wiegeraad

* Daphne Groeneveld