Kantine commissie - VV Benschop

Kantine commissie

Kantine commissie

Wat doet de kantinecommissie:

Deze commissie zorgt ervoor dat de voorraad aangevuld wordt/blijft van de kantine. Ze regelt vrijwilligers die de bardiensten draaien en openen `s ochtends/sluiten s`avonds de kantine. Tot slot zorgen ze ervoor dat de opbrengst bij de juiste persoon wordt afgeleverd. Daar de vrijwilligers die bardiensten willen draaien teruglopen is men op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bardiensten zouden willen draaien. interesse? Mail dan hier!

Bericht van de kantinecommissie:


Dit seizoen start de kantinecommissie alweer zijn vijfde jaar. Als we terugkijken op het vorige seizoen kunnen wij tevreden zijn over het verloop.

Mede dankzij de inzet van de vele vrijwilligers heeft de vereniging o.a. een mooie Koninginnedag op het tweede veld gevierd. Gelukkig wist iedereen de weg naar het tweede veld te vinden.

Financieel en organisatorisch kunnen wij stellen dat we een goed jaar hebben gedraaid. Wel zijn er altijd verbeterpunten, vooral het werven van vrijwilligers is een punt. Hier zijn we dan ook nog steeds naar op zoek!

Om dit seizoen ook positief te laten verlopen zijn onze doelstellingen niet veranderd ten opzichte van afgelopen seizoen:
- Het genereren van zoveel mogelijk omzet, door middel van verkoop aan de bar.
- Het regelen van randzaken om zo omzet mogelijk te maken.
- Het werven van enthousiaste vrijwilligers.

Helaas verlaten twee leden de kantinecommissie. Dit zijn de heren Antoine van Groeningen en Martijn Daas. Gelukkig hoeven we niet definitief afscheid van ze te nemen omdat ze zo nu en dan nog wel achter de bar zullen staan om u van een drankje of hapje te voorzien
Heren bedankt voor de vele jaren inzet in de KC!!

Gelukkig kunnen wij wel gelijk in dit stukje vermelden dat, door het aftreden van Antoine en Martijn, we de twee beschikbare plekken hebben kunnen opvullen met de personen Martijn van Lunteren en Sabina Pasman.

Daarnaast is vanaf dit seizoen de kantine ook weer op dinsdagavond geopend. Een aantal vrijwilligers van de vereniging staat op deze avond graag voor u klaar!

Wij nodigen u in dit seizoen weer van harte uit om een hapje en een drankje te nuttigen in de kantine.

Namens de kantinecommissie,

Antoine van Groeningen
Gert-Jan Boonacker
Henny van Jaarsveld
Sabine Pasman
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!