Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 3 Regio 3

Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Benschop had geen kind aan Hercules. De derde klasser was geen partij voor het goed spelende Benschop.  In de 10e minuut kwam Bnschop al op voorsprong. Lucas van Dam tikte de bal achter keeper Kopping na een wervelende actie van Dion van Vliet. Een ten onrechte gegeven vrije trap voor hands zorgde er voor dat Heesbeen vanaf de rand van het strafschopgebied raak kon schieten 1-1.Her deerde Benschop niet en het was Daimios Damkalis vanaf rechts iedereen zijn hielen liet zien en via de binnenkant van de paal Benschop op een 1-2 voorsprong zette wat ook de ruststand werd.

Na de rust was het snel helemaal gedaaan met Hercules. Benschop werkte hard en voorin ontstonden diverse mogelijkheden. De opstomende Patrick Maton werd in de 55e min onheus gestuit en kreeg een strafschop. Hij deed zich voor als specialist en ging zelf achter de bal staan. Hoog in het doel verdween de bal voor de 1-3.  Even daarna was het de opkomende Bryan de Boer, die de achterlijn haalde en Dion van Vliet in stelling bracht. Een droge harde knal volgde en de 1-4 eindstand stond op het bord.

Het resultaat geeft hoop vor de toekomst. Er werd met veel bezieling gespeeld en er waren prachtige doelpunten bij. Ook achterin gaven ze nauwelijks wat weg dus hopelijk kan dit zaterdag bij de thuiswedstrijd om 14.30 uur tegen De Meern worden voortgezet.