Gedragscode

Het bestuur van VV Benschop wil er aan bijdragen dat onze leden met plezier kunnen voetballen en zich verder kunnen ontwikkelen. Normen en waarden in en om de voetbalsport vinden we belangrijk. VV Benschop wil actief werken aan de bewustwording bij spelers, begeleiders, trainers, ouders/ verzorgers en vrijwilligers op dit vlak. Het sportveld van Benschop moet een ontmoetingsplaats zijn en blijven, waar sporters met plezier en voldoening samen kunnen voetballen. Dit vraagt om duidelijke gedragsregels. Het bestuur heeft, samen met de vertrouwenspersoon, gedragsregels opgesteld die hierbij kunnen helpen, de gedragscode. Zij dragen de gedragscode actief uit. Maar ook de trainers, begeleiders, ouders/verzorgers en vrijwilligers hebben een belangrijke verantwoordelijkheid en voorbeeldfunctie voor wat betreft het uitdragen en bewaken van de gedragscode. Bij overtreding van de regels kunnen sancties volgen.

Klik hier voor de volledige gedragscode