Overzicht oefenwedstrijden regioclubs voorbereiding seizoen 2024-2025

Vandaag om 9:50  REGIO • De nacompetitie is nog maar amper beëindigd, of de blik gaat alweer op de voorbereiding van het seizoen 2024-2025.meer »

Rick Adjei: 'Nee zeggen tegen een club als Feyenoord doe je niet'

Gisteren om 10:01  GORINCHEM • De jongensdroom van Rick Adjei komt uit. Topclub Feyenoord haalt de Gorcumse oefenmeester naar Rotterdam en detacheert hem voorlopig als assistent-trainer bij FC Dordrecht.meer »

Tricht heeft technische staf op orde en is nog op zoek naar tegenstander voor oefenwedstrijd op zaterdag 6 juli

Gisteren om 9:48  TRICHT • De nieuwe hoofdtrainer van tweedeklasser Tricht, Alain Hijman, heeft voor aankomend seizoen een uitgebreide staf tot zijn beschikking.meer »

Programma en uitslagen nacompetitie 2023-2024 om promotie en degradatie (zaterdag- en zondagvoetbal, regioclubs)

Gisteren om 9:30  REGIO • De nacompetitie in het amateurvoetbal is dinsdagavond 28 mei begonnen: de strijd om promotie, lijfsbehoud en degradatie.meer »

Oefenwedstrijden graag doorgeven aan Regio-Voetbal

Gisteren om 9:15  REGIO • In de tweede helft van juli worden de eerste oefenwedstrijden ter voorbereiding op het seizoen 2024-2025 alweer gespeeld.meer »

De overschrijvingen bij de clubs uit de Bommelerwaard

16 juni 2024 23:17  Roda Boys/BommelerwaardNieuw: Osman Tatli (ASWH O23)), Jesse Graumans (RFC), Cornee van de Grint (Xerxes/DZB O23), Ousmane Traore (GRC 14), Imad Mejaiti (FC Engelen), Furkan Cetin (LRC Leerdam). Vanuit de jeugd zijn Geroy van de Werken en Jayson van Zanten naar de selectie doorgeschoven.Gaan: Sven van Ingen (GRC 14), Djordi Meerveld (DBN'22), Rico Grandia (GVV'63), Jelle Scholts (stopt)meer »

Overschrijvingen West Betuwse vijfdeklassers

16 juni 2024 23:05  AsperenNieuwNiemandWegGlenn van Gelderen (LRC)meer »

Unitas-verdediger kiest net voor de gong toch weer voor Unitas

16 juni 2024 21:08  GORINCHEM • Last minute transfers horen erbij. Unitas (zon.) haalde op het laatste moment verdediger Junior Ashu over de streep. De 23-jarige rechterverdediger had al gekozen voor een terugkeer naar het Rotterdamse Spartaan'20, maar kiest toch voor een langer verblijf op Molenvliet.meer »

Overschrijvingen van clubs uit Vijfheerenlanden: relatief weinig mutaties, meeste bij LRC

16 juni 2024 19:00  VIJFHEERENLANDEN • Een overzicht van de overschrijvingen van de clubs uit Vijfheerenlanden (aangevuld met Asperen en Heukelum). Dit overzicht van zal in de loop van het weekend nog worden aangevuld.meer »