Oud trainer en speler Cor Hildebrand overleden

18 augustus 2022 10:30

FC Utrecht

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Cor Hildebrand, een van de eerste spelers, die in 1970 in dienst was van de fusieclub FC Utrecht, na een ziekbed van een half jaar is overleden.
Naast speler te zijn van FC Utrecht was hij postbode in Utrecht, hetgeen hij nog jarenlang na zijn carriere als semiprof voetballer heeft gedaan.
Al vrij snel kwam hij in Benschop wonen en trainde een jaar de A junioren, waar o.a. Gaico van Schaik in speelde. Daarna heeft hij in seizoen 1983-84 een jaar in het eerste gespeeld, maar het toenmalige lage niveau van Benschop bracht hem geen spelvreugde en hij hing zijn schoenen definitief aan de wilgen. Ongeveer een jaar geleden vertrok hij samen met zijn vrouw uit Benschop en heeft weinig plezier beleefd aan zijn nieuwe woning. Wij wensen zijn vrouw en familie veel sterkte toe met het verwerken van dit enorme verlies.

RUST ZACHT COR.