Lintje voor Johan Brouwer

26 april 2022 13:00

Op 26 april heeft Johan Brouwer een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen voor onder andere zijn vrijwilligerswerk bij onze voetbalclub.

Johan is 12 jaar leider geweest van ons 1e elftal en daarna 6 jaar voorzitter. Onder zijn voorzitterschap is het kunstgrasveld tot stand gekomen en de oprichting van de businessclub.

Van harte gefeliciteerd.

Aanvulling op maandag 2 mei 2022

De reactie van de gedecoreerde:

Beste mensen,

Ik ben in de val gelokt!

Afgelopen dinsdag moesten we om 9.00 uur bij de voetbal zijn voor een vergadering van de terrascommissie. Daar aangekomen opende Erwin de vergadering met het bespreken van het probleem rondom het afscheidingshek boven op het terras. Opeens kwam er iemand binnen in een middeleeuws kostuum en begon luidkeels te proclameren. Ik dacht wat gebeurt hier?? Nog niets in de gaten hebbend zag ik ook een man met een ambtsketting en daarachter wat dierbaren van mij.
Toen viel het kwartje en wist ik wat er aan de hand was, ik kreeg een lintje.
Ik was overdonderd en dacht, Johan ze hebben je er in “geluisd”!

Beste mensen ik wil iedereen bedanken die aan dit complot heeft meegewerkt. Ik ben er trots op dat ik mijn aandeel heb mogen leveren aan de realisatie van wat we de afgelopen 30 jaar hebben neergezet bij de V.V.B. Wat ik wil benadrukken is dat we dit met elkaar hebben gedaan. Zonder de hulp van vele vrijwilligers was dit niet te doen geweest.
We denken hierbij aan de bouw van de tribune, de komst van het kunstgrasveld, het ophalen en plaatsen van het Tri-Visionbord, de zonnepanelen en de ledverlichting.

Terugkijkend is er iets in het bijzonder wat me is bijgebleven. De begrafenis van onze dierbare vriend Huig de Haaij, en de manier waarop hij op respectvolle wijze naar zijn laatste rustplaats is gedragen door het 1ste elftal, zal ik nooit vergeten. Waar een kleine club groot in kan zijn.

Ik wens de club naar de toekomst toe veel succes, en voor iedereen een goede gezondheid.
Nogmaals iedereen heel hartelijk bedankt!

Groet

Johan Brouwer