Raymond van der Kort nieuwe trainer van de A-selectie .

31 december 2021 10:45

seizoen 2022-2023

De TC van Benschop is erin geslaagd het onverwachte vertrek van Marten Boverhof op te vullen. Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal de huidige trainer van 3e klasser Schoonhoven Raymond van der Kort de ontstane functie gaan bekleden. De in Vleuten wonende 41 jarige van der Kort gaat dan na 5 jaar Schoonhoven in Benschop aan de slag. Vanaf 2001 is hij terecht gekomen in het trainersvak en was tot 2010 voornamelijk bezig met het trainen van jeugdteams bij vv Ede, Fortissimo en DTS uit Ede en daarna bij VVIJ en Hercules . In 2010 werd hij assistent trainer bij Hercules onder oud FC Utrecht speler Jan Oosterhuis en trainer van het 2e zondag team. In 2012 werd hij hoofdtrainer van 4e klasser Weesp waarmee hij promoveerde naar de 3e klas. Daarna volgde er twee jaren bij 3e klassre FC Driebergen en vanaf 2017 verkaste hij naar Schoonhoven, waar hij  nu voor het vijfde seizoen de scepter zwaait. De TC van Benschop denkt met het contracteren van van der Kort, werkzaam bij de ING groep in Amsterdam en in het bezit van UEFA B diploma de juiste opvolger te hebben binnen gehaald om Benschop ook in de toekomst een stabiele 2e klasser te laten zijn. Wij wensen Raymond heel veel succes en plezier toe bij onze dorpsclub.