Overeenkomst JAKO sportkleding

22 december 2020 15:00

Overeenkomst JAKO sportkleding

Binnen onze vereniging werken we al vele jaren naar tevredenheid samen met de leverancier van sportkleding JAKO.

Aanleveringen en afstemming vindt plaats met hulp van Van den IJssel bedrijfskleding.

Zoals jullie weten zijn de aanspreekpunten voor kleding binnen onze club Rick van Vulpen en Martijn Sluis.

Zij zorgen er voor dat iedereen er netjes bij loopt. Doordat zij zo goed georganiseerd zijn hebben we een verbeterde offerte bij JAKO aangeboden gekregen.

De offerte is gisteren getekend en de komende 6 jaar profiteren we van een zeer mooie korting en zullen we weer in de nieuwste kledinglijnen gaan rondlopen.

Logo-Jako-transparant.png