Oud voorzitter Coos Versteeg overleden.

6 november 2020 15:00

Coos Versteeg

Vandaag bereikte ons het bericht, dat op woensdag 4 november onze oud voorzitter Coos Versteeg is overleden. Hij was voorzitter van onze club van 1978 tot 1984. Hij was de opvolger van de reeds overleden Dirk Langerak en wist in samenwerking met de toenmalige Gemeente Benschop uitbreiding van de velden te realiseren. Veld 2 werd omgelegd en trainingsveld en veld drie kwam erbij. Hiermee was een belangrijke ergernis verleden tijd voor de club, daar alle trainingen op het toenmalige gravelveld moesten worden gehouden. Hij was ook leider en grensrechter bij het eerste. Na zijn vertrek als voorzitter kwam hij niet meer zo veel op het sportpark. Hij bezocht nog wel eens een wedstrijd van het eerste, maar de laatste jaren liet zijn gezondheid hem in de steek. Hij was nog van plan de reünie te bezoeken, maar kon het lichamelijk niet opbrengen. Coos is 79 jaar geworden en we wensen zijn vrouw Ria , de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Coos zal op 11 november in besloten kring gecremeerd worden en er is vanwege de corona maatregelen geen mogelijkheid om afscheid van hem te nemen.