Voorbereiding Benschop gestart.

8 augustus 2020 16:30

seizoen 2020-2021

De bal rolt weer in Benschop. De nieuwe hoofdtrainer Marten Boverhof verwelkomde maar liefst 22 van de 23 spelers op de eerste training van de A-selectie als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ondanks de enorme hitte had iedereen er zin in en ook talrijke supporters zijn de voetballoze periode zat en waren richting het sportpark gekomen om de eerste training mee te maken. Na ongeveer twee uur werd er gestopt en volgde er een gezamelijke lunch. Ook de dames zijn gestart met het nieuwe seizoen en begonnen op half 10 al met hun eerste training voor het nieuwe seizoen. Volgende week zaterdag speelt Benschop zijn eerste oefenwedstrijd om 14.30 uur in Leerdam tegen eerste klasser LRC, de nieuwe club van onze oud trainer Emanuel Sluis. Een mooie eerste kans voor Marten om te kunnen bekijken wat het niveau van de huidige selectie is.