Benschop wint ook de tweede bekerwedstrijd in Bunnik

11 september 2017 9:30

Bunnik '73 - Benschop

Bunnik '73, een oude bekende van vorig jaar en toen gedegradeert uit de 3e klas, was de tweede hindernis die genomen moest worden voor de beker. Al in de 4e minuut kwam Benschop op voorsprong door een geweldige knal van Kwame Ballo. 0-1. Benschop leek geen kind aan Bunnik te hebben, maar na 20 minuten draaide de wedstrijd. Het leek een copy te worden van de begin januari verloren wedstijd, maar ondanks het feit, dat Benschop geen schim meer was van het eerste kwart van de wedstrijd wist men toch de voorsprong vast te houden. Zaterdag aanstaande wordt de poulefase afgerond en komt Houten op bezoek in Benschop. De vorig jaar nog in de 2e klas zondag voetballende Houtenaren zijn over gegaan naar de zaterdag en moeten in de 4e klas beginnen. Wederom een geduchte tegenstander voor Benschop, dus de moeite waard om om 14.30 uur richting sportpark te komen. Een gelijkspel is voldoende om door te gaan naar de volgende ronde. Om 12.00 uur speelt Benschop 2 de derby tegen IJFC 2, dus ook een mooie pot om te bezoeken.