Omnisport Benschop

22 mei 2024 13:30

Omnisport Benschop is op zoek naar jongens en meisjes met een beperking tussen de 12 tm 25 jaar die graag in teamverband willen voetballen.

Nu voetballen we in de Friends League KNVB, 7x7 en trainen momenteel in de zaal maar denken erover om onder de vlag van VV Benschop ook met een team buiten te gaan spelen in West 1, JG.
Dit houdt in dat we dan 1x per week in de zaal trainen met de jongens van de Friends League maar ook 1x buiten trainen bij VV Benschop.
TWEEWEKELIJKS op zaterdag heb je dan een wedstrijd, de ene week thuis bij VV Benschop en de andere week speel je uit bij een andere voetbalvereniging.

Lijkt dit je wat of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marjan Muller 06-45430413 of mail naar [email protected] Je kunt altijd 4x vrijblijvende meedoen op woensdagavond in Sporthal de Bosrand, tussen 18.00 en 19.00 uur, in Benschop.

Ook kun je je altijd melden via VV Benschop bij Jolanda van Vliet.

Schermafbeelding_2024-05-22_134157.png