De A selectie van Benschop voor seizoen 2024-2025 begint vorm te krijgen.

8 mei 2024 17:00

Bezetting 2024-2025

De hieronder genoemde 13 spelers hebben definitief besloten ook volgend seizoen in de A selectie van Benschop te spelen.

Bob Bijvoet  Bryan de Boer  Sven Borst Jesper van den IJssel  Xander van Riet  Jimmy Vendrig  Dion van Vliet  Mees Bijvoet  Denzel van  t Klooster  Yoran de Vos  Billy Jansen  Luca Kardolus en Mike Vergouw.

Twee nieuwe spelers hebben zich aangemeld om in het nieuwe seizoen, de kleuren van Benschop te verdedigen. Raphael Verheul komt van VVIJ en keeper Shane van Zanten keert weer terug in Benschop vanaf het Utrechtse EDO.

Vijf spelers hebben nog geen beslissing genomen, keeper Pepijn Elsendoorn is verhuisd naar Zeist en vertrekt om die reden en Patrick Maton en Martijn de With gaan lager voetballen.

Ook de technische staf is helemaal compleet voor het nieuwe seizoen. Marcel van Steenis volgt de vertrekkende Alain Hijman op als hoofdtrainer en zal geassisteerd worden door Niels Beeres en Charley v.d. Stok, die deze week ook een jaar verlengd heeft.

Keeperstrainer Joey Swanink  komt in de plaats van de vertrekkende  Arjo Steijsiger en assistent scheidsrechter Henry van Beusekom zal ook volgend seizoen weer de vlag hanteren.

De technische commissie onder leiding van Ed Vendrig  heeft uitstekend werk verricht maar zal nog enkele functies moeten zien in te vullen.

Door het aanblijven van de ervaren Charley v.d. Stok is de technische staf weer helemaal compleet voor het nieuwe seizoen en met nog drie wedstrijden te gaan staan we er goed voor en is nacompetitie voor promotie nog steeds mogelijk. Het zou een mooi afscheid zijn van de huidige technische stafleden, die er een mooi seizoen voor Benschop van hebben gemaakt. Heel veel succes met de afsluiting van het seizoen.

De nieuwe staf voor seizoen 2024-2025 onder leiding van Marcel van Steenis wensen wij heel veel plezier en succes toe bij onze mooie Dorpsclub en de TC nog veel wijsheid bij het vinden van de juiste poppetjes voor de nog openstaande vacatures.