Benschop 1 in Barcelona dag 4

15 januari 2024 13:00

Benschop 1 in Barcelona dag 4

Vandaag stond in het teken van het afsluiten van dit fantastische weekend.

Na wat onderhandelen van good old Jeroen Lieverse werd er gisterenavond besloten dat er een uur langer uitgeslapen mocht worden. Iedereen verscheen netjes om 09.30 uur aan het ontbijt.

De staf ging er eens goed voor zitten en keek uit naar de mooie verhalen van de voorgaande avond/nacht. Echter was iedereen de gebeurtenissen vergeten, dus er was enige teleurstelling.

Na het ontbijt werden de koffers ingepakt en om 11.00 werd er onder leiding van Niels Beeres uitgecheckt. Om 12.00 vertrok de hele club mannen richting het vliegveld.

Eenmaal op het vliegveld was er nog enige paniek, want elftalleider Leo Booij was in geen velden of wegen te bekennen. Het bleek dat hij op zoek was naar zijn stem, die hij de avond daarvoor kwijt was geraakt in de straten van Barcelona.

Om 14.30 was de terugvlucht richting Rotterdam, om van daaruit met de bus naar Benschop te gaan.

Er kan terug worden gekeken op een fantastisch trainingskamp, waarbij de groep nog dichter bij elkaar is komen te staan. Alle activiteiten werden volop door iedereen mee gedaan en er werd een nuttige wedstrijd gespeeld. We hopen dat dit alles zijn vruchten af gaat werpen in de tweede seizoenshelft. Daar draait het uiteindelijk om.

De selectie is de sponsoren heel dankbaar voor de financiële ondersteuning dit weekend. Zonder de sponsoren had dit trainingskamp er niet in gezeten.

Ook Niels Beeres en Martijn Sluis hebben de handen voor en tijdens het trainingskamp flink uit de mouwen gestoken. Zij werden hier terecht op getrakteerd met een daverend applaus in de bus.

Tot dinsdag heeft men de tijd om bij te slapen en dan zal er weer getraind worden voor de wedstrijd tegen Elinkwijk.

We hopen iedereen zaterdag langs de lijn te zien!