3 mei 2023 19:15

VV Benschop en trainer Raymond van der Kort zijn gisterenavond tot de conclusie gekomen dat het beste voor de club is om samenwerking voor het komende seizoen te beƫindigen.

Het is geen gemakkelijk besluit geweest omdat de samenwerking, ondanks de resultaten, naar volledige tevredenheid verloopt. We hebben gezamenlijk geconstateerd dat een nieuwe koers met andere energie nodig is voor het komende seizoen. Een nieuwe trainer kan daarin het verschil maken. VV Benschop en Raymond ronden samen dit seizoen af en zullen er alles aan doen om in de tweede klasse te blijven.

Wij bedanken Raymond voor zijn harde inzet voor de club en de wijze waarop hij de spelersgroep dit seizoen heeft begeleid.

VV Benschop gaat opzoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het komende seizoen.