(vaste) bar vrijwilligers gezocht!

27 oktober 2022 12:00

Als vrijwilliger achter de bar of in de kantine zorg je voor een flinke dosis gezelligheid.

Net als heel veel organisaties, verenigingen en stichtingen moeten wij ons hoofd boven water houden met een klein budget. Voor de bar of kantine diensten zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Het wordt steeds gezelliger en drukker in de kantine van vvb. Om dat zo te houden kunnen we nog wel wat vrijwilligers voor achter de bar en in de keuken gebruiken. Bardiensten zijn op zaterdag in de ochtend of middag.

Vind jij het belangrijk dat de club kan blijven draaien? Meld je dan aan als (vaste) barvrijwilliger! De nood is hoog!

Aanmelden of meer informatie: [email protected]