Futloos Benschop loopt play offs mis tegen Elinkwijk

Koningin Wilhelminastr 27
3405XP
BENSCHOP

Elinkwijk wint in Benschop met 7-0  en kan zich kampioen noemen van de 3e klas D.

Benschop kwam in de 48e minuut op een 0-3 achterstand en voor Benschop was de wedstrijd gelopen. Het was daarna scheidsrechter Yassir Boudazdaz die de rest deed voor Elinkwijk. De toenemende voorsprong van VVIJ tegen Nita bracht paniek bij de Elinkwijkers, maar Boudazdaz begon met kaarten te strooien voor bijna elke overtreding en gaf 6 gele en een rode kaart enkel en alleen voor Benschop zonder dat het onsportief was. Vreemd was, dat hij voor de wedstrijd de spelers van Elinkwijk omhelsde en de supporters van Benschop keken er vreemd van op, die dat meemaakten. Na onderzoek bleek dat Boudazdaz zijn scheidsrechtersloopbaan bij Elinkwijk te zijn begonnen, dus duidelijkheid voor vreemde gedrag. Hij liet 16 min doorspelen en floot precies af, toen duidelijk was dat Elinkwijk kampioen was op doelgemiddelde. Een schandalig eind van de competitie waarin met name VVIJ de grote gedupeerde is mede ook door de dubieuze 2-2 na 17 min blessuretijd vorige week in Utrecht. Bij Benschop waren de druiven erg zuur vanwege de schandalig gegeven kaarten aan Benschop. De aanwezige KNVB mensen begrepen ook helemaal niets van het optreden in de 2e helft van de “eigen scheidsrechter” van Elinkwjk.

Gelukkig is het seizoen voorbij en gaan we vanaf het nieuwe seizoen weer met normale promotie en degradatie regelingen te maken krijgen.  Ondanks het waardeloze slot van de competitie willen wij langs deze weg de spelers en staf  bedanken voor hun tomeloze inzet voor Benschop en alvast een hele mooie vakantie gewenst. Blijf gezond en tot begin augustus bij de start van het nieuwe seizoen.