Benschop begint voorbereiding in Harmelen bij SCH'44.

Sch’44 1

12 augustus 2023 14:30

Onbekend

De kop is eraf. Na een week training werd er door beide trainers een wedstrijd georganiseerd van 2 x 35 min. Benschop ging met twee teams op pad en trof een SCH'44, die na de overstap van de zondag als 2e klasser begon in de 4e klas, eindelijk na 4 seizoen de 3e klas bereikte. Oorzaak het corona tijdperk.

Vorig seizoen in Benschop werd met 3-1 van de mannen uit Harmelen verloren en ook nu was SCH'44 nog een maatje te groot. Benschop trainer Alain Hijman gebruikte de wedstrijd om zijn spelers beter te leren kennen en heeft ongetwijfeld veel goede maar ook matige dingen gezien.

SCH'44 nam met zijn snelle buitenspelers het heft in handen en een van de scherpe voorzetten van de nr 11 werd onberispeling ingeschoten 1-0. SCH bleef de bovenliggende partij en vonden elkaar gemakkelijker. Jasper de Bree en van Doorn bepaalde uiteindelijk de 3-0 eindstand. Aanvallend kwam Benschop nog niet in het stuk voor en de overwinning was verdiend. Er is nog veel werk te veriichten voor de Benschoppers.

30 september gaat Benschop voor het "eggie" naar Harmelen.

Zaterdag aanstaande komt om 14.30 uur Wieldrecht naar Benschop en de week daarop komt onze goede bekende Loosdrecht op bezoek, die drie weken later weer richting Benschop komt voor de beker.  Prima wedstrijden om te werken aan een op elkaar ingespeeld team.

Het competitie programma is bekend en tijdens de eerste helft van de competiie spelen we op 7-10 thuis tegen VVIJ, 14-10 uit in Lopik,  de 11 van de 11de uit bij IJFC en op 25-11 in Nieuwegein bij JSV . Prachtige derby's die u niet mag missen.