Koningin Wilhelminastr 27
3405XP
BENSCHOP
tel. 0348-451594

Dat er een getergd BFC naar Benschop zou komen was voor iedereen duidelijk. Na twee onverwachte nederlagen moest er wat gebeuren om de aansluiting met de top te behouden. Benschop trainer had de Benschoppers goed geïnstrueerd, maar ze bleken het niet helemaal begrepen te hebben en hielpen BFC in de eerste helft al aan de overwinning.

Dat ze niet bij de les waren bleek al na drie minuten. Twee corners werden nog onschadelijk gemaakt maar bij de derde mogelijkheid, een te zachte terugspeelbal van Patrick Maton werd door Charif tot doelpunt verwerkt. 0-1. BFC was gelijk los en Benschop kwam in het stuk niet voor. De mannen uit Bussum  kregen de nodige mogelijkheden maar het duurde tot de 35e min alvorens de 0-2 op het bord kwam. Bryan de Boer probeerde terug te spelen op keeper Jesse vd IJssel, maar de bal hobbelde voor het doel langs en de weggegeven corner werd gemist door vd IJssel en v.t. Land kon ongehinderd in koppen. In de 44e min verdween de laatste hoop voor Benschop. Patrick Maton was weer gedienstig voor BFC en schonk Justin Ohm een niet te missen kans 0-3.

Na de rust liet Benschop zien, dat ze echt wel aardig kunnen voetballen. BFC deed een stapje terug en Benschop wilde toch nog wat laten zien in de laatste competitie wedstrijd van het jaar 2022. Ze kregen wat mogelijkheden via Mike Vergouw en Ruben Buunen, maar keeper Damian Ranzijn liet zich niet verschalken en na het laatste fluitsignaal van de prima leidende Barrales werd de warme kantine opgezocht en de overwinning van Marokko bekeken. Daarna werd in Benschop samen met de spelers van BFC het jaar 2022 op een feestelijke manier afgesloten.

Zaterdag 21 januari 2023 speelt Benschop om 14.30 uur uit in Vleuten tegen PVCV en wij wensen iedereen, die Benschop een warm hart toedraagt hele mooie Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2023 toe.